Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! A termékeket a www.anrodiszlec.hu címen üzemelő webáruházban tudja megvásárolni!
RGB vezérlő - Infravörös, 24 gombos (72 Watt) - -LED SZALAG VEZÉRLŐK

1037 Budapest, Bóbita utca 2 | Tel.: 06-30/816-3978 | Nyitva: Hétfő-Péntek 1000-1800

Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2018. október 2O-tól - október 29-ig ZÁRVA tart! Nyitás október 3O-án kedden! Megértésüket köszönjük!
LED VILÁGÍTÁS  -LED LÁMPÁK
  -LED SZALAGOK
  -CSATLAKOZÓK
  -LED SZALAG VEZÉRLŐK
  -LED TÁPEGYSÉGEK

GIPSZ DÍSZLÉCEK  -ÉLTAKARÓ
  -FÉNYVETŐ REJTETT VILÁGÍTÁS
  -HOLKERLÉC ÉS KARNISTAKARÓ
  -KANDALLÓ
  -KIEGÉSZÍTŐK
  -KONZOLOK
  -MINTÁS DÍSZLÉC
  -MINTÁS HOLKERLÉC
  -MINTÁS KARNISTAKARÓ
  -OLDALFALI LÉC
  -OSZLOPFŐK
  -OSZLOPOK,CSŐHÉJAK
  -REJTETT VILÁGÍTÁS
  -ROZETTÁK
  -SAROKELEMEK
  -SZOBROK

POLISZTIROL DÍSZLÉCEK  -3D FALPANEL
  -BELTÉRI HOLKER díszléc
  -KARNISTAKARÓ díszléc
  -KONZOL, OSZLOPTALP
  -KÜLTÉRI KÉRGESITETT díszléc
  -KÜLTÉRI NATÚR díszléc
  -MENNYEZETBURKOLÓ
  -MINTÁS HOLKER díszléc
  -OLDALFAL, SAROKELEM
  -REJTETT VILÁGÍTÁS
  -ROZETTÁK
  -SZOBOR, MINI STUKKÓ
  -TETŐTÉRI ÉS ÉLVÉDŐ LÉCEK
 
  Ötletek, információk  
Gipsz stukkó galéria

Gipszkarton galéria

Válaszfal szerelés

Álmennyezet szerelés

Műkő galéria

Szállítás

Elérhetőség
 

1,890 Ft /db

(Bruttó, ÁFA-t tartalmazza!)

RGB vezérlő - Infravörös, 24 gombos (72 Watt)

Ügyfélszolgálat: 06-30/816-3978

Kategória: LED VILÁGÍTÁS » -LED SZALAG VEZÉRLŐK

« Előző termék  [3/9]  Következő termék »


RGB vezérlő - Infravörös, 24 gombos (72 Watt)
Feszültség 12 Volt DC Max. teljesítmény 72 Watt (10 méter RGB LED szalag) Max. áremerősség 2 Amper színenként RGB vezérlő méretei 63 mm x 35 mm x 22 mm Kábelhossz Infra: 15 cm, RGB: 20 cm RGB Távirányító méretek 52 mm x 85 mm x 6 mm RGB Távirányító - Ki- és bekapcsolás - 16 előre programozott szín - 4 fényjáték program - Fényerőszabályozás Infravörös működésű RGB vezérlő a színváltós RGB szalagokhoz. 24 gombos távirányítóval, fényerő-szabályozási lehetőséggel. Ipari tápegység használata esetén egy DC apa - sorkapocs átalakítót is kell vásárolni a termékhez, az elektromos csatlakoztatás megoldásához. Az RGB LED vezérlő bekötése A változtatható színű világítás készítéséhez RGB vezérlőre és RGB LED szalagra lesz szükségünk, valamint a ledeket tápláló 12 Voltos tápegységre. A szerelés menete: - Az RGB LED szalagon lévő 4 db vezetéket (fekete vagy fehér, piros, zöld, kék) végét blankoljuk. - Az RGB vezérlő 4 eres kimenetére csatlakoztassuk a 4 tűs vezetéket, ami a csomag tartalma. - Az RGB szalag végén lévő vezetékeket csatlakoztassuk az RGB vezérlő 4 vezetékével színhelyesen (piros/zöld/kék vezeték, illetve fehér vagy fekete) - A csatlakoztatott vezetékeket szigeteljük, majd csatlakoztassuk a tápegységet az RGB vezérlőre. - A távirányító elemvédőjének eltávolítása után a változtatható színű világításunk kész! 10 méternél hosszabb RGB LED szalag - hogyan? Ennek a viszonylag olcsó ám kifejezetten funkció gazdag RGB vezérlőnek a kis teljesítménye a legnagyobb hátránya. A 72 Wattos teljesítmény 10 méter változtatható színű LED szalag vezérlését teszi lehetővé. Az infravörös működés miatt azonban lehetőségünk van arra, hogy két vagy több RGB vezérlőt építsünk be, majd a vevő részüket egymás mellé helyezzük el, hogy a távirányító egyszerre lássa az összeset. Ebben az esetben 1 db távirányítóval üzemeltethetünk több vezérlőt, így elérhetőek a 10 méternél hosszabb világítások is. További lehetőség az áramkörbe jelerősítőt csatlakoztatni, mely további 144 Wattnyi RGB LED szalag csatlakoztatását teszi lehetővé.


A weboldal teljes tartalma az ANRO Épületdíszítés Kft. tulajdona. Copyright © 2005-2018.